Hotshot gokkast

Geplaatst op: 13-10-2014

De hotshot gokkast online is een snellere fruitautomaat. Extra bij de hotshot gokkast is dat je een extra spel krijgt voor extra prijzen. Je kunt 'schieten' met 1, 2 of 3 kogels op de lijnen in het topspel (bovenin) om extra credits te winnen.

Basisspel Hotshot gokkast online

Het basisspel van de hotshot gokkast wordt op 1 winlijn gespeeld. Behalve als het kroonsymbool gedraaid wordt; die levert ook KrisKras door het spel prijzen op. De credits bij het basisspel van de hotshot gokkast online, kun je verdubbelen met de knop 'Gamble'. Je kunt hiermee je prijs verdubbelen tot je op meer dan 100 credits uitkomt, of maximaal 100 credits verliezen.

Elke keer als je 200 credits hebt, gaan deze automatisch naar de creditmeter. Heb je de rollen van het basisspel gunstig staan om te winnen? Dan kun je deze vastzetten met de knop 'Hold'. Wil je dit niet? Druk je op ´Reset´ bij het hotshot gokkast online spel.

Hotshot gokkast topspel

Het extra spel van de hotshot gokkast online is het topspel. Je kunt dit spelen als je minimaal 4 punten hebt staan op één of meer dan de bankmeters. Bij het spelen gaat 1 credit van de creditmeter naar de bankmeter met de minste credits (rechts naar links). Je zet 5, 10 of 20 credits in via je bankmeters. Als je meer dan 200 credits op je bankmeter hebt staan, gaan deze naar je creditmeter om mee te spelen. Wil je stoppen met het hotshot gokkast topspel en heb je minder dan 100 punten in totaal op je bankmeters staan, kun je weer naar het basisspel gaan. Klik hiervoor op de knop 'Game'.

Schieten

Als je de hotshot-symbolen draait in het topspel mag je kogels inzetten om te schieten. Je maakt hierbij kans op extra prijzen. Kies voor het schieten voor de knop 'Start'.

Meer gokkast spellen zoals de hotshot spelen? Kijk dan bijvoorbeeld eens voor de Random Runner op de gratis Random Runner pagina van Fruitautomatenplaza.net. De Random Runner is een klassieker uit de speelhal die je moet proberen!